Friday, 30 November 2012

Testimoni Bio Velocity Sleep Mate

  KES 1 : Baby Kena JAUNDICE 
             aka Deman Kuning

 Testimoni baby sendiri. Baca coreten oleh seorg Mama (CDM ROSMAIZA KAMARUDDIN) .. Alhamdulillah hasilnya.. Juga bila Mama tido atas BVSM, sakit2 bersalin, jahitan x terasa! .. alhamdulillah..

KHAMIS 15 Nov  2012
- Plan nk balik Penang ari ni. Tp pagi2 dh rs sakit, ter
us htr ke Hops. Sg. Buluh. Sampai Hosp kul 8.20 am, buat checking & terus masuk labor room. Kul 10.02 lahirlah MUHAMMAD YUSUF AL-FATIH .. Alhamdulillah .. dipermudahkan.. Terima kasih ALLAH .. br dimasukkn wad waktu petang sbb wad PENUH!


JUMAAT 16 Nov 2012.

- masih lagi di wad, anak dah buang air semua.. kuar wad petang.. terus ke Raub bersama CDM Rosmadiniah Kamaruddin & CDM Asri Yusoff


SABTU 17 Nov 2012.
- masih di Raub

AHAD 18 Nov 2012.

- Baby check kuning 262! hosp refer ke Hosp. Bentong (sbb Hosp Raub Penuh!), tp x mau htr baby ke hosp lagi sbb yakin dgn ubat kuning yg dh standby

ISNIN 19 Nov 2012.

- Check kuning lagi naik 300! terus ke Hosp Bentong & warded .. bagi baby garam buluh & tido atas BV sleep mate!. Kul 8 mlm bacaan turun ke 268

SELASA  20 Nov 2012
.

- pagi bacaan kuning turun ke 206 .. alhamdulillah.. syukur.. boleh kuar wad..
semua org kt wad terkejut sbb penurunan mendadak .. sempat promote garam buluh & ada org beli.. alhamdulillah


Muhammad Yusuf Al-Fatih lena & selesa bersama BVSM .. Alhamdulillah..



KES 2 :  Lumpuh Akibat Kemalangan

Assalamualaikum and salam sejahtera...



Share satu testimonial mengenai "Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)".. Tak sangka nampak macam biasa ja benda ini tapi bawa kesan luar biasa kepada pengguna.. Boleh digunakan oleh semua golongan tak kira lelaki atau perempua, tua atau muda.. 

Seorang lagi anggota polis Sarjan Tarmizi 51 tahun dari Kuala Kangsar Perak

Lumpuh Kekal akibat dari kemalangan jalan raya yang teruk pada 1 Oktober 2012 yang menyebabkan dia lumpuh dari pinggang ke bawah serta anggota badan menjadi lembik dan tidak bermaya badannya dari bahagian pinggang ke bawah. Beliau telah disahkan dan dikategorikan sebagai Orang Kelainan Upaya (OKU) iaitu dalam kategori Kelainan Upaya Fizikal disebabkan mengalami kecederaan saraf tunjang iaitu Traumatic Spinal Cord Injury oleh Pakar kaji Saraf Hospital Besar Pulau PInang..

Alhamdulilah dengan izin Allah setelah menggunakan BVSM pada Hari PERTAMA diselimut dengan BVSM kaki dan tangan terasa panas dan muka menjadi merah...
Hari Ke-2 beliau sudah boleh mengerakan jari jemari serta tangannya malah boleh memanggil untuk meminta bantuan untuk bangun...
Hari Ke-11 boleh bagun dengan sendiri tanpa bantuan sesiapa.Alhamdulillah syukur pada Allah swt BVSM memberi harapan baru pada dirinya dan keluarga...Ini adalah salah satu keajaiban dan kelebihan yang ada pada Bio Velocity sleepmate.. Kita mampu usaha, hanya Allah yang akan menentukannya...Allah suka jika hamba-Nya berusaha... Usaha tanpa jemu akan dikurniakan kejayaan..


KES 3 :  Senggugut Pulih Dengan  Bio Velocity Sleep


Perkongsian testimoni dari Pn Enthra A/P Maniam, ibu kepada 2 orang anak yang mengalami senggugut....
Ketika belum berkahwin, beliau memang mengalami masalah senggugut dan setiap bulan terpaksa mengambil ubat tahan sakit..Setelah melahirkan anak pertama, beliau tidak lagi mengalaminya...

  Tetapi setelah melahirkan anak kedua, beliau menghadapi masalah senggugut yang sangat teruk sehinggakan setiap bulan beliau terpaksa bergantung kepada ubat tahan sakit dan suntikan.Beliau tidak dapat membuat kerja seharian dan selalu cepat marah.

Kini masalah senggugut beliau beransur pulih dengan tidur beralaskan BIO VELOCITY SLEEP MATE......dengan izin Allah swt....

Bio Velocity Sleep Mate a.k.a Pelapik Tilam yg mampu menyembuhkan pelbagai jenis penyakit dgn izin Allah swt.....Banyak Testimoni...Hanya search dalam you tube - Bio Velocity Sleep Mate....

KES 4 : Masalah Sukar Tidur Akibat "SLIP DISC"

            aka Sakit Tulang Belakang 

Alhamdulillah Syukur kerana dapat menambai nilai hidup orang lain...Dengan Bio Velocity Sleep Mate sangat mudah membantu insan diluar sana yang memerlukan.... 

Seorang  pelanggan hanya dikenali dgn panggilan  Kak Ji Jie Fadzil mendapatkan BVSM untuk suaminya yang menderita Slip Disc lebih dari 6 tahun...Dah puas berubat samada secara moden ataupun tradisional..Dah cuba macam-macam  terapi telah dilakukan...Wang ringgit tak payah cakap la  dah banyak duit habis...Tahu je lah kalau slip disc tu..Nak tidur pun susah kan..sakit...Kak Ji sendiri pun mengalami sakit-sakit badan dan sukar tidur lena...

Selepas seminggu bersama BVSM, saya membuat follow -up...Kak JI kata ada berita gembira dia akan share kat wall FB saya (baca kat gambar)...Dia sangat gembira coz banyak perubahan yang mereka alami selepas bersama BVSM...tiada sakit2 badan, bangun tidur pun senang,suami dia dah beransur baik...Tidur mereka sangat lena...

Alhamdulillah..terima kasih Allah..Thank  you  BVSM....Thank you  Kak Ji for sharing...Semoga suami Kak Ji sembuh sepenuhnya...Aminn

Dengan BVSM ,mudah sangat..'TIDUR2 JE' anda terpaksa 'SIHAT'..
JOM dapatkan untuk kita, keluarga kita, ibubapa kita, saudara mara kita, jiran kita, rakan kita...supaya semua orang TERPAKSA SIHAT...:


credit to : Sis Anna Surie

Banyak syok Bio Velocity Sleep Mate ni...

Tempah sekarang untuk kegunaan sendiri ataupun bisnes...

Detail : -


Just PM or SMS/Call / WhatsApp...


Khairul Anuar - 0132414727


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...